Broken

Made of black lines

So easy to see through

And red shining scars

Increasing every day




So hard to colour

Impossible to erase

It all takes time

Jaja det tar mer tid än jag en gång trodde uppenbarligen. Jag fattar. Jag fattar.

Healing takes time.

Jag är så sugen så sugen så sugen. Jämt jämt jämt

Vill inte ha dig

Det är så krångligt att leva. Relationer är så krångliga. Jag vill inte ha andra relationer än till vänner och familj. Övriga orkar jag inte. Jag vill inte undra, eller vänta hela tiden på att något ska bli fel. Klipper hellre. Inget mer jävla krångel.


Så mycket kärlek

Så mycket smärta. Men så mycket kärlek.

Den bit av pusslet som föreställer himlen är redan klar, har nog alltid varit.


Tonight I'm flying

På grund av ett tröstande samtal. På grund av alkohol. På grund av hårt arbete. På grund av rakblad. På grund av ett aerobicspass. På grund av dig. På grund av mig.

Behöver intensivt.


fml

jag blir så jävla äcklad

Fixar inte

Jag kan inte gå och lägga mig. Jag hatar att släcka. Jag hatar mörkret. Jag kan inte mer.

Some people are so perfect. Why can't I be like you.

Det kliar.

Jag vet bara inte om jag vill ha det här nu. Vare sig det är bra eller inte.

Jag är så förbaskat sugen på alkohol. Två helger har gått. Klarar nog två till. Men jag är rädd att jag ska springa och supa ner mig så fort de här fyra veckorna gått. Och då betyder den här pausen ingenting alls.

Klarar inte av att vara hemifrån två dagar ens. Och då sover jag inte ens själv. Blir rädd. Så jävla rädd. Och jag vet inte ens vad det är jag är rädd för. Mår illa.

Hej jag är nitton år. Och jag måste ringa mamma så att hon kan lugna ner mig när jag ska sova själv eller på ett nytt ställe.

Panik. Jag kan inte hantera mig själv.


Lite skönare

Men det är ju något alldeles extra, med det där som man inte får göra. Djävulens lilla spratt. Allt som är lite bättre, lite roligare eller lite skönare att göra, är förbjudet, tabu, och bringar oftast inte så mycket mer än tillfällig lycka.

Lugn

Men det är ju så jävla skönt. Befriande.

Jag bara ljuger

You got me runnin' wild, wild and free
The open road is all i need
You got me runnin' wild runnin' free
It's never gonna be like it used to be
Gonna drive all day gonna drive all night
Whatever it takes to get to the light
I'm running on rage I'm outta control

Det där stämmer inte alls. Jag bara snackar en massa skit. I'm pathetic.

"Varje männsika är unik"

Jag tror inte på det. Har aldrig gjort. I'm just like every fucking else. En patetisk "wannabesomethingimnot". Ingen är unik. Om det finns något som bevisar det så är det psykologi. Det finns en del metoder som funkar på alla. Varför? För att alla är likadana. Förutom jag. Jag är lite fulare *Proud*

Give me courage

Att gråta hjälper inte. Det hjälper ingen. Önskar att jag kunde konstatera fakta. Och följa reglerna. Jag önskar att jag hade mått bättre. Då. När det var så viktigt.

If you call me, I won't be home

I miss the feeling

Du betyder ingenting för mig

Whatever, I don't care. I don't care. I don't care. I don't care.

Slutar vänta på misär. Tar livet som det är, här och nu.

Jag har en klockrenplan nu asså. Ska göra mitt yttersta för att se till att det här funkar.

Jag tänker inte så mycket. Det bara är så.

Jag lever kvar i efterverkningarna. Som om jag trivs där. Jag är så sjukt självcentrerad. Kanske är det problemet.

Fly on the wings of love. Fly, fly, fly

And crash. And burn.

Hur gör man?

Hur lever man livet. Förslag, förslag. Så fort det blir lugnt. Söker jag storm. Just nu mår jag bra. Jag gör ju det. Allt går bra. Jag har jobb. Jag har ett mål vilket kommer resultera i att jag åker och pluggar japanska i japan nästa oktober, vilket är en av mina största drömmar. Jag vet ungefär vad jag vill bli. Jag har fina vänner, som jag dock inte tar så mycket tid för nu. Jag dricker inte för tillfället. Men jag har en tendens att krångla till det för mig. Krångla tilll känslor. Låter dom snurra i huvet tills jag tror att jag håller på att bli knäpp, får panik. Eller blir bara trött. Eller så är jag så jävla lycklig och känner mig absolut bäst. Moodswings.

Besatthet pratade vi om i fredags. Jag tänkte att det har jag ju inga. Men vafan, hela jag är en enda stor besatthet. Kan inte släppa taget om något. Specielllt inte känslor. Allra mest speciellt inte det som jag kallar trygghet. Jag är besatt av att känna mig trygg. Kan inte vara ensam för länge. Kan absolut inte sova själv. Måste veta allt som händer. Måste kolla att allt är som det ska. Med familjen då. Alltid familjen, som är min stöttepelare i livet. Jag är rädd för att vara ensam för att jag är rädd för mig själv och för vad jag är kapabel till att känna. Jag är inte en egen individ, jag måste vara del av en helhet. Annars dör jag hellre. Klarar mig inte själv. Det är det jag mest av allt måste ta itu med. När jag är trygg i och med mig själv. Vet jag att jag har kommit jävligt långt. För det har jag aldrig någonsin varit. Jag vet inte hur det är att leva utan ständig oro. Självständigt.

Ja

Behöver motivation. Kanske hittat motivation. Har bestämt att jag ska göra det jag drömt om, nämligen åka till Japan. I sommar. En månad. Oavsett om någon är på eller inte. Jag ska. Den sortens motivation är precis vad jag behöver. Det kommer göra att jag kommer orka fortsätta med jobbet, orka fortsätta leva.

LALLALALALLA IM FUCKED UPH

Bestämde med hjärnskrynklarn att jag inte får dricka på en månad till att börja med, we'll see how that goes. Imorrn börjar jag jobba, i helgen börjar jag träna. Kanske ska bli träningsnarkoman ist. Det är iaf bättre för kroppen. Ska börja gå på ypaa möten anyways. Jag har redan lust att gå ut, känna basen i kroppen och supa skallen i bitar. (Y) Bra. FUCK THIS

Shit happens

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

Hehehhehe

Idag gjorde jag absolut ingenting. Men inte på ett avslappnande sätt. Jag borde nog sova nu. Men jag är inte trött. Jag är aldrig trött på natten. Jag ska till hjärnskrynklaren imorrn kl ett. Till henne ska jag säga att. Ja, vad ska jag säga. Jag vet inte, att livet är skit och att jag bara tänker på gamla tider alkohol och rakblad. Men att jag trots det nu ska försöka att låta bli gamla tider, alkohol och rakblad. Det ska jag säga. Och att jag är tom som en tomburk, och att jag nu igen har slutat se någon mening med att leva alls för det finns fan inget roligt att leva för. Jag vet inte vad jag vill plugga, jag vet inte om jag orkar jobba, jag vet inte om jag orkar tänka. Det enda jag planerat på sista tiden är hur mycket pengar jag ska lägga på alkohol (Alla) och tänkt på exakt hur mycket alkohol jag kommer ha råd med innan pengarna är slut. Och nu när jag ska ta uppehåll från alkohol (annars får jag ett helvete hemma) så finns det inte så mycket mer att planera :) Hejdå bloggen!!!!!!!!!!!m HIHIHIHIhIHI

I didn't do it. I just made the preparations.

Läste ett bra kapitel i "Language Of Letting Go". Det handlade om att uppmärksamma alla de "jag" man har. Att använda sig av orden "Jag är" och avsluta meningen på olika sätt. God help me understand and use correctly, to the best possible benefit of my growth, the power of the Great I Am. Det gjorde mig mest ledsen just nu eftersom jag för tillfället inte riktigt kan beskriva mig mer än som "Jag är ingenting". Men det hjälpte mig även att se, att det är fel. Jag är massa saker, både bra och dåliga, men jag är inte "ingenting". Även om det känns så när jag ligger handlingsförlamad i min säng hela dagen och känner mig lika ihålig som en tomburk.

You promised me I would forget you and find someone new. When did you intend to fulfill that promise?

Nothing will ever be the same again

...

FML

Läser och raderar gamla sms. Och börjar såklart sakna dig så att jag inte vet vad jag ska ta mig till igen. Jag tror jämt att jag glömmer, att känslorna försvinner. Men det krävs så lite för att allt ska komma tillbaka till mig igen. Jag har aldrig träffat någon som är så omtänksam och samtidigt lika jävla galen med lika jävla fucked up humor som jag. Jag undrar ibland om det finns någon annan för mig. Den personen är välkommen att visa sig nu. För jag måste glömma, jag orkar inte komma ihåg mer. Jag har ingen lust att vara oyckligt kär hela livet i någon som inte går att nå. Jag saknar dig. Fortfarande.


I've taken shit loads of drugs. And I want more.

Me and my guitar playing my way
It makes them frown
The little pieces by the highway, bring me down.

Mine is not a heart of stone
I am only skin and bone now
Those little pieces are little pieces of my own

Why don't you give me some love
I've taken shit loads of drugs
I'm so tired of never fixing the pain
Valium said to me, I'll take you seriously
And we'll come back as someone else
who's better than yourself

Many faces at the doorway - all hiding round
Watch me fighting in the hallway but make no sound

So I'm standing all alone and I'm only skin and bone now
So many faces, but they all look out for their own

Why don't you give me some love
I've taken shit loads of drugs
I'm so tired of never fixing the pain
Valium said to me, I'll take you seriously
And we'll come back as someone else
who's better than yourself

Why don't you give me some love
I've taken shit loads of drugs
I'm so tired of never fixing the pain
Valium said to me, I'll take you seriously
And we'll come back as someone else
who's better than yourself today

And someday soon they'll drop the bomb and let it all out someday
I know that some day soon we'll all be gone so, let it all out, let it all out today

And give me some love
Yeah, give me some love,
Come give me some love today


..?

Hur fan ska jag fixa det här.

Sinnesro

Jag gillar AA, och NA. Bra koncept, bra människor som lyssnar och förstår. Ska nog fortsätta gå. Och försöka ha uppehåll nu (Y) Gud vad jag älskar hösten.

Skills

Skills

It's my heart you're dealing with

Jag ser inte riktigt värdet i sex längre. Jag har förstört det för mig själv. Men jag har även räddat mig genom att sluta ligga med människor som inte betyder någonting för mig. Men jag har svårt att släppa taget nu. Plötsligt känns det för intimt. Jag vill inte att någon ska röra mig, det är ju min kropp och min själ. Jag känner mig våldtagen varenda gång. Äcklad över att låta någon komma så nära. Låta någon ta över mitt jag. För en gångs skull tar jag vara på mitt jag. Men nu vill jag inte låta någon röra mig på det sättet över huvudtaget. Jag känner mig så ren utan allt det där. Jag vill inte ha det. Tjata inte på mig..

I'ts my heart you're dealing with. Be careful.

Fel fel fel

Jag får pengar, men det är inte som att jag planerar att köpa något som håller för dom. Jag har köpt en mascara. Och resten av pengarna vet jag precis vad jag kommer göra med. Jag ska till ersta för att delta i gruppen för unga vuxna på lördag. Och imorgon ska jag till krogen. Jag lovade mamma att jag ska ta det lugnt. Såklart. För jag ska ju upp tidigt sen. Jag lovar mig själv också. Men det är bara ytligt. Jag vet att när jag väl kommer igång finns det inget som stoppar mig. Det är som att jag hör vad folk omkring mig säger till mig, som min psykolog, jag ser att jag brås på pappa, jag skriver vad jag vet är sant här till exempel, jag tänker på det hela tiden. Men jag stänger av. När det väl gäller så stänger jag av. Jag vet att jag gör så fel. Men när jag gör det känns det så rätt. Hjärnan checkar ut.

Beneath the stars came fallin' on our heads, but they're just old light, they're just old light

Klart att jag vill gå. Men det skulle göra mer skada än nytta. Du vet det Isabelle. Du vet det.

Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann

Whatever you say hun, wharever you say. I know one thing for sure.

Tänk om jag kunde känna mig såhär hela tiden♥

Tycker du verkligen det. Det fövånar mig alltid när folk säger vad dom tror och tycker om mig, det brukar vara bra saker ändå, saker som jag vill att folk ska se hos mig. Varför kan jag inte se det hos mig själv tillräckligt ofta. Fast just nu kan jag se faktiskt. Finfina vänner♥

Du är fin

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light
Your hair was long when we first met

Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
And kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light
And he kissed me 'til the mornin' light

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
Ate a slice of wonderbread and went right back to bed
Oh, we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first

Birthday huh?

Jag måste sluta ställa krav på mig. Kan inte gå runt och tycka att jag borde vara si eller så hela jävla tiden.

Surprise, surprise.

Jag fick jobbet. Han sa att jag var en sådan person som de sökte. Jag vet inte vem jag var på intervjun, men jag är inte den personen längre. Jag måste fixa det här jobbet, jag ska. Mén jag känner mig så tom..

This is the end of whatever

Jag kan ju inte bete mig normalt när jag är såhär. Förstör allt för mig själv.

Demons, get the fuck out of my head

Det här mönstret känner jag igen. Jag vill göra det.


!

Vad har jag gjort för fel den här gången? Är det mitt fel? Är det mitt fel? Borde jag bara hålla käften och gömma mig så att jag inte behöver få problem med någon? För jag orkar faktiskt inte. Jag orkar inte mer. Jag vill ingenting. Vad vill du mig.

Jag känner egentligen ingenting när jag ser dig. Det blir bara tomt.

Jag måste tro på att det inte är föralltid.


Det spelar liksom ingen roll

Vad jag gör.

Fan...

Jag vet inte vad jag vill säga egentligen. Måste skriva här lite bara. Jag vill prata med någon. Men det är för sent. Jag vill inte ringa mamma. Jag vill inte att hon ska få den bördan på sig igen. Jag vill inte att hon ska behöva orora sig för ett så patetiskt pproblem som mitt. Jag får ångest för ingenting. Ingenting alls. Allt har varit så bra det senaste två månaderna kanske. Jag trodde inte att det skulle komma tillbaka. Mamma trodde inte att det skulle komma tillbaka. Jag vill inte göra henne besviken. Jag måste vara starkare än såhär. Det är inte okej. Alla är starka hela tiden det är inte jag. Jag är aldrig tillräckligt stark. Min styrka räcker bara en stund i taget. Jag kan inte berätta. Jag måste vänta. It might get better. Ska träffa psykologen om en månad, vi har ju äntligen dragit ner på mötena. Suck. Men det kanske är bättre tills dess. Det här kanske bara är en kort period. Jag vet fan inte.

******

Kraftig ångest. Att jag ärligt inte trodde att det skulle kommma tillbaka. Men jag kan ju inte lita på min kropp, uppenbarligen. Kan inte kontrollera den. Jag är så trött nu efteråt. Vad är det för fel på mig egentligen. Varför kommer det alltid tillbaka. GE MIG ETT FUCKING SVAR

Believe

Don't ever belive anything is too good to be true. Believe that your worth it.

Det känns som att något är fel. Jag känner mig instabil. Väntar på nästa smäll. Väntar på helvetet. Jag vill inte vänta. Jag vill veta, att allt är okej. Jag vill leva här och nu. Jag ska.


Trött

Shit vad klyschiga mina inlägg är ibland. Halvbra natt som vanligt. Nätter/att sova har alltid varit bland det bästa som finns för mig. Nu hatar jag det. Jag har aldrig någonsin haft sömnproblem innan. Suck.

Skönt

Lång tid tog det. Men jag förstår nu. Från början till slut. Vad missförstånd och olika personlighetsdrag kan göra mycket skada, och så mycket gott. En sten har lyfts från mitt bröst. Ett litet hål i mitt hjärta har fyllts ut♥
Dags att fylla ut nästa hål. I can do it.

Hm

Tror det är dags för ett: What can I say? Tror aldrig det uttrycket passat bättre förut än nu. Jag vet inte alls vad jag tycker eller vad jag känner. Att man kan känna en sådan oförståelse för vissa människors agerande och samtidigt tycka om dem så mycket. Komplicerad är människo själen.


Ångest.

Ångest. Som att jag slits åt två håll, som att jag håller på att bli galen. Det är inget bra tecken. Det är inte början på något bra.

Håglös

Jag känner mig förlamad. Vad är det för mening med att träffa människor man tycker om? Dom försvinner alltid förr eller senare.

Höst<3

Det börjar dra sig mot höst och vinter tider. Jag älskar de årstiderna. Man kan gosa in sig under ett varmt täcke, lyssna på Lars Winnerbäck och Mellissa Horn och låtsas att livet är skönt. Det är ju ändå mörkt ute, jag behöver inte gå ut.


Ovärt

Så jävla ovärt

Sleepless

Drömmer mardrömmar hela tiden. Drömmer att jag får ångest som är värre än någonsin förut. Vaknar tidigt. Somnar sent. Bajs.


Al-anon

Var på alanon idag vilket var väldigt givande. Speciellt eftersom jag äntligen insåg att mitt riktiga problem inte är att min pappa är alkoholist. Jag har inte problem med att acceptera det faktumet, och jag passar inte heller särskilt bra in på kriterierna för en medberoende. Däremot har jag svårt att se och acceptera att faktiskt jag har problem med alkohol, att jag är påväg åt fel håll. Och jag insåg att min psykolog antagligen har rätt, jag borde gå till ypaa. Skönt med insikter. Svårt att tillämpa dem i vardagen.

RSS 2.0